***       Водещите вечерни новини       на 22 февруари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 22 февруари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Петков: Колегите да се върнат на масата, на никой не му трябват избори – това е ясно. „Журналист“ заплашва Навалная


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 22 февруари   

 

„ Не е обикновено всеки да излиза в коридорите, да споделя по едно-две фрази, а службите си остават каквито са си. Чакаме противоположен отговор. Емоцията свърши. Време е сътрудниците да се върнат на масата и да кажат кои текстове харесват. На никой не му би трябвало избори – това е ясно “, добави той.

***

Второ съвещание на краткотрайната комисия в Народното събрание, основана да проверява обстоятелствата към групата на Нотариуса. Преди началото ѝ ръководителят ѝ Никола Минчев съобщи пред публицисти, че за него не е проблем да препрати на Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет листата с имена на магистрати, които са членували в частния клуб на Нотариуса.

***

Гръцкият предприемач Йоаким Каламарис, който е рекетиран от Нотариуса, също съобщи, че желае да има преразпределение на местата в залата. След това бе решено в срещуположната част на комисията да застане единствено изслушваното лице. 

***

Новите наказания против Русия ще обиден оръжейни производители и лица, на които е неразрешено да стъпват на териториите на Европейски Съюз, Съединени американски щати и Англия. Целта на глобите е да се лимитират опциите на военната промишленост на Русия. Това съобщи в ефира на NOVA NEWS някогашният министър на стопанската система Лидия Шулева.

Тя акцентира, че глобите няма да окажат отрицателен резултат върху стопанските системи на страните от Европейски Съюз и напомни, че войната в Украйна по този начин или другояче е прекратила икономическите връзки сред Русия и Запада.

***

Митрофанова означи и че е доста скръбен фактът, че не се съблюдава съглашението сред България и Русия за запазване на взаимните монументи на просвета и история.

***

„ Тялото на съветския опозиционер Алексей Навални да бъде предадено на неговите близки ", подобен зов насочиха към администрацията на съветския президент Владимир Путин жители на страната, изповядващи православието.

Под апела се подписаха над 460 души свещеници и миряни. „ Ние призоваваме тялото на починалия да бъде обещано на неговите родственици, с цел да могат майка му (Людмила Навална) и останалите членове на фамилията му да го погребат по християнския бит ", обявиха създателите на обръщението към Кремъл.

***

Във видеообръщение Людмила Навалная показва, че управляващите са ѝ сложили изискване - в случай че не се съгласи на скрито заравяне без опело, ще създадат нещо с тялото на Навални. Следователят е споделил, че времето не работи в нейна изгода.

Екипът на съветския опозиционен водач в това време удостовери, че в смъртния акт е записано, че Навални е умрял от естествена гибел.

***

Юлия Навалная, вдовицата на починалия съветски опозиционер Алексей Навални, ще направи послание към евродепутатите в Страсбург идната сряда.

***

Един, дето си мисли, че е публицист, е споделил: „ Ако тази жена се върне в Русия, тя ще бъде изпратена в наказателна колония “. 

Автор на заканата е водещият в съветската държавна телевизия " Россия " Владимир Соловьов. В просторен коментар индивидът, считан за всекидневен представител на Владимир Путин, съобщи: " Ако тази жена се върне в Русия, тя ще бъде изпратена в наказателна колония “. 

„ Този човек (Навални) е терорист и основател на тоталитарна фракция. Той изобщо не би трябвало да бъде погребван ", сподели още в ефир Соловьов, който си мисли, че е публицист.

***

Още един с комплекси…

„ Ако Русия бъде изтласкана до границите си от 1991 година, страната ще пусне нуклеарни бомби освен в Киев, а и в Берлин, Лондон и Вашингтон “. 

Границите от 1991 година, за които Медведев приказва, са интернационално приетите граници на Русия и Украйна преди анексирането на Кримския полуостров през 2014 година и преди нашествието на Русия в Украйна.

***

А може би... да стигнат и Севернокорейски витален стандарт?

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР